tiistai 23. lokakuuta 2012

Shoppailua

HIHS on taas tältä vuodelta takanapäin. Vaikka esteratsastus ei ole lajini, niin sitäkin on kiva seurata. Mikäs on katsellessa kun hyvät ratsastaja ratsastavat hienoilla hevosilla. Olin katsomassa lauantaina myös kür finaalia ja voi harmituksen harmitus, että Stellan oli pakko keskeyttää suoritus hevosen saadessa kielen kuolaimen yli.. Mutta reissu areenalle ei kuitenkaan ollut huono, kun pääsi vähän myös shoppailemaan  :)

Uudet ratsastushousut Pikeur Hailey Premium Collection. Aivan ihanan tuntuinen kangas, kokopaikat ja nilkoissa ei tarroja vaan joustava kangasosa, lahkeensuut eivät paina saappaissa. Ja juuri sopivasti pientä blingiä :)


Ja kylmeneviin syksyn ratsastsúskeleihin Roeckl hanskat, joissa ohut vuori. Olisin ostanut mustat, mutta ei ollut kokoja. Vähän on nyt housut ja hanskat eri paria..

 


Bucas Max huopa ruskeana. Tykkään näistä huovista, koska ne ovat hyvin jämäkkää materiaalia, mutta eivät kuitenkaan liian paksuja. Tässä juuri mietin että meidän kaikki huovat ovat joko mustia, sinisiä tai ruskeita. Olenko jotenkin tylsä?

 

Ja viimeisenä, mutta varmasti lämpimimpänä ostoksena Helmivene -kaupan babyalpakkasukat. Nämä kun laittaa talvipakkasella ainoina sukkina ratsastuskenkiin ja kenkiin vielä lampaankarvapohjallisen, niin voin kertoa ettei varpaat palele! Ja sukka on riittävän ohut, kengistä ei tule ahtaat niin kuin käy villasukkien kanssa. Testattu viime talvena ja nyt hankin toisenkin parin tallivaatevarastoon.


Mielekiintoinen uutuus oli myös oman ratsastuksen videoimisen mahdollistava järjestelmä filmme.tv. Minulla on itsellä todella harvoin tilannetta, että joku videoisi tai kuvaisi ratsastustani, mutta tässä olisi ratkaisu pulmaan. Jos olisi oma talli/maneesi, sieltä kyseinen härpäke löytyisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti